Ζωντανό νερό

Η απόλυτα φυσική λύση για ζωντανό και πεντακάθαρο νερό : Ο συνδυασμός του καταλύτη νερού Plocherkat και του φίλτρου Carbonit

Συνδυάζοντας τα δυο αυτά προϊόντα εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη λύση για το νερό της παροχής : Ζωντανό και πεντακάθαρο νερό πηγής από τη βρύση του σπιτιού μας !

 • Ο χημικός καθαρισμός του νερού δεν αρκεί :

Αυτό αποδεικνύεται από τα συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά μήκη κύματος που εντοπίζονται στο νερό ακόμα και μετά την απομάκρυνση από το νερό διαφόρων επιβλαβών ουσιών, τα οποία μήκη κύματος αντιστοιχούν ακριβώς στις ουσίες που απομακρύνθηκαν. Το φίλτρο νερού Carbonit φροντίζει για την απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών από το νερό. Η δράση του είναι πιστοποιημένη από ανεξάρτητους οργανισμούς. Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν χωρίς χρήση χημικών και επιτρέπει κατά 100% τη διέλευση των χρήσιμων μεταλλικών ιχνοστοιχείων που έχουν ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Ο καταλύτης νερού Plocherkat είναι ένα μοναδικό προϊόν, που λειτουργεί χωρίς ηλεκτρισμό, μαγνητισμό ή χημεία, γερμανικής προέλευσης.

​Η αναζωογόνηση και ενεργοποίηση του νερού με τον καταλύτη νερού Plocherkat παρέχει τη δυνατότητα στο νερό να ξαναβρεί την πρωταρχική κρυστάλλινη μορφή που είχε στην πηγή του και να αποκτήσει τη χαμένη ενέργεια και ζωτικότητα του. Ελάτε στα γραφεία μας για να …πιείτε νερό! ​Η βέλτιστη λύση βρίσκεται στο συνδυασμό των προϊόντων αυτών !

 • Το νερό είναι η βασικότερη τροφή μας

Το νερό είναι η βάση της ζωής του πλανήτη μας και συγχρόνως το σημαντικότερο συστατικό όλων των οργανισμών. Το φυσικό, ζωντανό και πεντακάθαρο νερό είναι πλούσιο σε ενέργεια και ιχνοστοιχεία και είναι άκρως πολύτιμο για την υγεία μας.

 • Τι είδους νερό πίνουμε σήμερα από τη βρύση μας;

Το νερό που φθάνει στη βρύση του σπιτιού μας είναι επιβαρυμένο με πλήθος επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία ουσιών που υπεισέρχονται στο νερό είτε κατά την απολύμανση του (χλώριο), είτε μέσα από τους σωλήνες διανομής του δικτύου ύδρευσης (βαρέα μέταλλα, μόλυβδος, χαλκός, αμίαντος, φαρμακευτικά κατάλοιπα, υπολείμματα φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων με πιθανές ορμονικές συνέπειες κλπ.).

 • Το χημικό πρόβλημα του νερού είναι πάρα πολύ σημαντικό, όμως δεν είναι το μοναδικό.

Οι διάφορες διεργασίες κατεργασίας και η άντληση μέσα από ευθύγραμμους σωλήνες που συχνά έχουν μήκος πολλών χιλιομέτρων και είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, μπετόν ή μέταλλο επηρεάζουν δυσμενώς την ενέργεια και ζωτικότητα του πόσιμου νερού. Το νερό που φθάνει στη βρύση του σπιτιού μας είναι εκτός από χημικά επιβαρυμένο και ενεργειακά «νεκρό». Κατά συνέπεια το νερό που πίνουμε περιέχει αφενός επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό μας και αφετέρου δεν έχει ενέργεια και ζωτικότητα.

 • Ποιοι τρόποι επεξεργασίας νερού υπάρχουν ;

Οι κλασσικοί τρόποι επεξεργασίας του νερού ασχολούνται μόνο με το πρόβλημα της χημικής επιβάρυνσης του νερού. Δεν ασχολούνται με την αναζωογόνηση και ενεργοποίηση του. Οι κυριότεροι από αυτούς είναι : Φίλτρα ενεργού άνθρακα, Φίλτρα με υπεριώδη ακτινοβολία, συσκευές οζονισμού και φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης. Η επεξεργασία του νερού με τους παραπάνω τρόπους τις περισσότερες φορές λύνει το χημικό πρόβλημα του, όμως ο απλός χημικός καθαρισμός του νερού δεν επαρκεί, επειδή οι βλαβερές ουσίες απομακρύνονται μεν με μηχανικό τρόπο, η πληροφορία τους όμως (το ενεργειακό τους ίχνος), και κατά συνέπεια η αρνητική τους επίδραση, παραμένουν στο νερό ! Επίσης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει (και αρκετές φορές μάλιστα επιδεινώνει) την φτωχή ενεργειακή κατάσταση του νερού που φθάνει στη βρύση μας. Ιδιαίτερα κατά την επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολία, όζον και αντίστροφη ώσμωση, η υποβάθμιση της ενεργειακής κατάστασης και ζωτικότητας του νερού είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι μέθοδοι αυτοί οδηγούν λοιπόν συχνά το νερό σε μια πολύ σημαντική ενεργειακή υποβάθμιση, παράγουν ένα καθαρό αλλά “νεκρό” νερό, που δεν υπάρχει πουθενά στη φύση! Αντίθετα το φιλτράρισμα με ενεργό άνθρακα, εφόσον γίνει με ένα φυσικό και ποιοτικό φίλτρο χωρίς χρήση χημικών, αφήνει τη δυνατότητα στο νερό να επανέλθει. Προϋπόθεση εδώ είναι το φίλτρο να επιτρέπει τη διέλευση των χρήσιμων μεταλλικών ιχνοστοιχείων και να αντικαθίσταται στα προβλεπόμενα τακτά χρονικά διαστήματα.

 • Η λύση για ζωντανό και πεντακάθαρο νερό !

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και αναζητήσεων μας πάνω στο πρόβλημα του νερού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για την ποιότητα του νερού, που εξασφαλίζει : νερό πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από διάφορες μολυντικές ουσίες νερό θρεπτικό που διατηρεί τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερό ζωντανό, αναζωογονημένο και πλούσιο σε ενέργεια.

 • Η λύση : Αναζωογόνηση και Ενεργοποίηση του νερού
καταλύτης νερού Plocherkat

Ο καταλύτης νερού Plocherkat είναι ένα μοναδικό προϊόν, που λειτουργεί χωρίς ηλεκτρισμό, μαγνητισμό ή χημεία και χωρίς να έρχεται σε επαφή με το νερό. Η δράση του στηρίζεται πάνω στην πρωτοποριακή δουλειά των μεγάλων ερευνητών Wlihelm Reich, Nikolas Tesla και Viktor Schauberger. Η αναζωογόνηση και ενεργοποίηση του νερού παρέχει τη δυνατότητα στο νερό να ξαναβρεί την πρωταρχική κρυστάλλινη μορφή που είχε στην πηγή και να αποκτήσει ξανά την χαμένη ιδιότητα της αυτοκάθαρσης του. Το ζωντανό, ενεργοποιημένο νερό είναι ευεργετικό για τη διάθεση και την υγεία μας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αποτελούμαστε κατά 70% από νερό !

Η λειτουργία του μοναδικού καταλύτη νερού Plocherkat στηρίζεται στις ακόλουθες ιδιότητες της φύσης και του νερού :

 • Κάθε άτομο, μόριο, ή ουσία έχει μια μοναδική μορφή ταλάντωσης ή δόνησης, που μπορεί να μετρηθεί σε ηλεκτρομαγνητικά μήκη κύματος
 • Το νερό είναι μεταφορέας των πληροφοριών. Σαν διαλύτης είναι ο καλύτερος αγωγός της δόνησης, με τη μεταφορά πληροφοριών δυνατή χωρίς άμεση επαφή
 • Το νερό έχει μνήμη. Έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει πληροφορίες που έχουν περάσει σε αυτό από μια δεδομένη δόνηση για μεγάλες περιόδους. Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τα συγκεκριμένα ηλεκτρομαγνητικά μήκη κύματος που εντοπίζονται στο νερό ακόμα και μετά την απομάκρυνση από το νερό διαφόρων επιβλαβών ουσιών, τα οποία μήκη κύματος αντιστοιχούν ακριβώς στις ουσίες που απομακρύνθηκαν
 • Το νερό μπορεί να μεταφέρει πληροφορίες σε άλλα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών οργανισμών
 • Η αναζωογόνηση του νερού επιτρέπει στο νερό που βρίσκεται σε υψηλή ενεργειακή κατάσταση να μεταφέρει ή να μοιράσει τις υψηλές του συχνότητες, εξισορροπώντας έτσι τις αρνητικές πληροφορίες

Η βέλτιστη λύση βρίσκεται στο συνδυασμό του καταλύτη Plocherkat και του φίλτρου Carbonit

 • O συνδυασμός του μικρού καταλύτη Plocherkat και του Φίλτρου Ενεργού Άνθρακα Carbonit Sanuno

Με το φίλτρο Carbonit το νερό καθαρίζει από όλες τις επιβαρυντικές ουσίες του, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα τα ωφέλιμα για τον οργανισμό μεταλλικά στοιχεία του.

Με τον μικρό καταλύτη Plocherkat το καθαρό πλέον νερό εμπλουτίζεται ενεργειακά και αναζωογονείται.

Η μοναδική λύση για ζωντανό και πεντακάθαρο νερό !