.

Αριστείδου 5, Μαρούσι 15122 Τηλ:210-4224992 e-mail:info@ecofuture.gr

productΓωνία e-smog Plocher

Γωνία e-smog Plocher

Μονάδα: Τεμάχιο

Υλικό: Ατσάλι

Τιμή: 80,00

Σύντομη περιγραφή : Προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (e-smog) του εσωτερικού ηλεκτρικού δικτύου.

Το Πρόβλημα : Ο ηλεκτρισμός δημιουργεί ένα ηλεκτρικό και μαγνητικό πεδίο. Τα πεδία αυτά έχουν αρνητική επίδραση πάνω σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.

Επίδραση : Η γωνία e-smog Plocher, από ενεργοποιημένο πηλό, μετατρέπει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του εσωτερικού ηλεκτρικού δικτύου της Δ.Ε.Η. σε μορφή ανεκτή για τον άνθρωπο. Οι θετικές επιπτώσεις αποδεικνύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με κινησιολογία και άλλες μεθόδους της φυσικής ιατρικής. Οι συσκευές που συνδέονται στο ηλεκτρικό δίκτυο εξισορροπούνται και γίνονται αρμονικές.

Εφαρμογή : Τοποθετούμε τη γωνία Plocher στο μονωμένο καλώδιο παροχής ρεύματος στην είσοδο του ρεύματος στο σπίτι, στο ρολόι της Δ.Ε.Η. με τα πλαστικά δεματικά. Συνιστάται να πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού (2 έως 3 λίτρα καθημερινά), αναζωογονημένου με τον καταλύτη νερού Plocherkat. Με την αποβολή των επιβαρύνσεων από την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση και τη γεωπαθητική ακτινοβολία ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί, βοηθούμενος και από τη λήψη του αναζωογονημένου πόσιμου νερού, να θέσει σε λειτουργία και να ενεργοποιήσει καλύτερα τις φυσικές και σωματικές λειτουργίες του

Αποδείξεις :

-> Αυροφωτογράφηση Kirlian

-> Γωνία Plocher e-smog

Πατήστε εδώ για να γράψετε κριτική για το προϊόν αυτό