.

Αριστείδου 5, Μαρούσι 15122 Τηλ:210-4224992 e-mail:info@ecofuture.gr

productΚουρτίνα Απομόνωσης Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας Y-shield

Κουρτίνα Απομόνωσης Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας Y-shield

Μονάδα: 1m x 2,5m

Υλικό: ύφασμα

Τιμή: 110,00

Τα αντιηλεκτρομαγνητικά νήματα της Y-Shield παράγονται βάσει μιας πρωτοποριακής πατενταρισμένης μεθόδου. Χάρις σε αυτήν μέσα στην πλέξη συμβατικών νημάτων από βαμβάκι, πολυαμίδιο ή πολυεστέρα κλπ. κλώθεται ένα νήμα από χαλκό, χρυσό, ασήμι, μπρούντζο, αλουμίνιο, inox ή από άλλο αγώγιμο υλικό ανάλογα με την περίπτωση μας. Η επιφάνεια του υφάσματος μπορεί ανάλογα με την περίπτωση και το είδος του νήματος που θα επιλεγεί να είναι είτε απομονωτική (ανακλαστική) είτε αγώγιμη.

Τρόποι Εφαρμογής
Η αισθητική τους είναι απαράμιλλη. Η υφή απαλή. Είναι πανάλαφρες. Έχουν μια υπέροχη λάμψη. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Ράβονται σαν κανονικά υφάσματα, και δεν ξεχωρίζουν από αυτά.

Πεδίο Εφαρμογής
Πρακτικά: Με βάση τα υφάσματα της Swiss Shield μπορεί κανείς να αγοράσει έτοιμες κουρτίνες ή κουνουπιέρες (κλωβός Faraday) ή να τα ράψει στα δικά του μέτρα αγοράζοντας από το τόπι. Οι φραγές μπορούν να ανέλθουν έως και τα 80 db (99,999999 %) ανάλογα με τις απαιτήσεις . Μπορεί να επιλέξει κανείς κάθετη , οριζόντια ή ολική πόλωση. Οι κουρτίνες, εκτός από τα παράθυρα μπορούν να αναρτηθούν και κατά μήκος τυφλών τοίχων που γειτνιάζουν με επικίνδυνες πηγές, σαν πετάσματα.

Προδιαγραφές
Πλένονται στους 30ο C. Σιδερώνονται στην βαθμίδα 1, χωρίς ατμό. Δεν τις καθαρίζουμε χημικά.