.

Αριστείδου 5, Μαρούσι 15122 Τηλ:210-4224992 e-mail:info@ecofuture.gr

productΧρώμα απομόνωσης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων HSF 54

Χρώμα απομόνωσης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων HSF 54

Μονάδα: 5 λίτρα

Υλικό: χρώμα

Τιμή: 250,00

Mε το χρώμα απομόνωσης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων HSF 54 έχουμε φραγή του Ηλεκτρομαγνητικού  πεδίου έως 99,99 %.

Εφαρμόζεται από οποιονδήποτε σαν απλό χρώμα τοίχου.Είναι ορυκτής σύνθεσης, ακρυλικό βάσεως νερού, διαπνέον, χωρίς μέταλλα ή άλλες βλαβερές ουσίες, χωρίς διαλύτες και εκπομπές. Δεν στηρίζεται σε ίνες αλλά σε πούδρα γραφίτη. Η επιφάνεια του λόγω της απουσίας ινών φράσσει τις Η/Μ ταλαντώσεις υπό οποιαδήποτε γωνία.

Τα χρώματα Yshield είναι βάσεως νερού, δεν περιέχουν ίχνος μετάλλων, και σαν προέκταση αυτού δεν οξειδώνονται και έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Λόγω της εφαρμογής σαν χρώματα, παρέχουν έναν συνεχή κλωβό Farraday ολικής επιφανείας που δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της πόλωσης, σε αντίθεση με υλικά που περιέχουν ίνες μετάλλων, ή ίνες γραφίτη. Η καμπύλη απομόνωσης είναι σε αντίθεση με τα υλικά βάσεως μετάλλων, ή ινών γραφίτη σχεδόν γραμμική χωρίς να υπάρχει προτιμησιακή διεύθυνση της ταλάντωσης του πεδίου. Η άλλη μεγάλη διαφορά είναι η φραγή έως και πολύ άνω των 18 GHz. Η τεχνολογία ωθεί πλέον τις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές σε όλο και περισσότερο υψηλές συχνότητες. Εφαρμόζοντας τα προϊόντα κόνεως ορυκτού γραφίτη της Yshield έχουμε εξασφαλισθεί και έναντι μιας πιθανής μελλοντικής αλλαγής μιας πηγής ακτινοβολίας σε νέο πιο υψίσύχνο φάσμα.

Τα χρώματα της Yshield δεν περιέχουν κανενός είδους διαλύτες ή άλλες βλαβερές ουσίες. Η περιεκτικότητα τους σε πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι μηδαμινές. Το χρώμα HSF54 περιέχει μόνον 0,2 gr VOC ανά λίτρο δηλαδή 375 φορές λιγότερο από την σημερινή Ευρωπαϊκή απαίτηση και 150 φορές λιγότερο από την μελλοντική απαίτηση που θα ισχύσει το 2010.

Η προηγούμενη γενιά χρωμάτων για απομόνωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στηρίζονταν αναγκαστικά σε προϊόντα που περιείχαν μέταλλα (άργυρος / χαλκός). Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι βαφές όπως αυτές της Yshield, βάσεως κόνεως ορυκτού γραφίτη που εξ ορισμού δεν οξειδώνονται . Ο ορυκτός γραφίτης είναι το γνωστό αβλαβές υλικό των μολυβιών με τα οποία γράφουμε (τα οποία βέβαια, παρόλο το όνομα τους, δεν περιέχουν ως γνωστόν ίχνος μολύβδου).